VRP:n toimintajärjestelmälle on myönnetty RALA-sertifikaatti

VRP Rakennuspalveluiden toimintajärjestelmälle on myönnetty RALA-sertifikaatti. RALA-sertifikaatin myöntänyt Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan laadunedistämiseen keskittynyt yhdistys.

Uudessa sertifioidussa toimintajärjestelmässä ovat määriteltyinä VRP:n liiketoiminnan tukijalat; uudis- ja korjausrakentaminen sekä oma asuntotuotanto ja siihen kiinteästi liittyvä suunnittelun ohjaus.

VRP päätti sertifioida toimintajärjestelmänsä keväällä 2016. Päätöksellä haettiin tukea päivittäisille prosesseille tukemaan kannattavaa kasvua. Yrityskohtaista sertifikaattia haettiin ensimmäisenä VRP:n Keski-Suomen alueyhtiölle. Sittemmin VRP Länsi-Suomi Oy ja VRP Etelä-Suomi Oy saivat sertifioinnit.

Sertifiointi-projekti toteutettiin suunnitellusti aikataulussa sekä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Osallistuminen oli kiitettävän aktiivista koko henkilöstön osalta VRP:n toiminta-alueilla. Kiitos myönnetystä sertifikaatista kuuluu koko konsernin henkilökunnalle.

RALA-sertifiointi

RALA-sertifiointi on rakennusalan yritysten arviointi- ja hyväksyntämenettely, joka perustuu yrityksen toimintajärjestelmän auditointiin. Kolmannen osapuolen tekemän arviointimenettelyn myötä VRP voi tehdä näkyväksi sen toiminta- ja laadunhallintajärjestelmien tasoa.