VRP Rakennuspalvelut hakee kasvua uusien alueyhtiöiden kautta

VRP Rakennuspalvelut Oy vauhdittaa kasvuaan tehostamalla alueellisia toimintojaan. Rakennusliike yhtiöittää 1.7. lähtien Etelä-, Länsi- ja Keski-Suomen rakennustoimintonsa sekä valtakunnallisen taloyhtiöiden korjauspalvelutoimintansa.

– Nyt on keskisuurelle rakennusliikkeelle hyvä aika katsoa tulevaisuuteen. Haemme johdonmukaista, kannattavaa kasvua. Uskomme saavuttavamme sen tehokkaiden ja alueensa hyvin tuntevien ihmisten ja yhtiöiden kautta. Uudistuotannon ohella olemme erityisen vahvoja vaativassa korjausurakoinnissa. Tätä osaamistamme täydentää nyt yhtiöitetty taloyhtiöiden korjauspalvelumme,  VRP Rakennuspalvelut -konsernin toimitusjohtaja Markus Tanninen kertoo.

Tannisen mukaan yhtiöittämiset toteutetaan konsernin sisäisinä liiketoimintasiirtoina. Niillä ei ole vaikutusta nykyisiin asiakassuhteisiin tai sopimuksiin. Myös nykyinen henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Uusina alueellisina yhtiöinä toimintansa aloittavat VRP Länsi-Suomi Oy kotipaikkanaan Tampere, VRP Keski-Suomi Oy kotipaikkanaan Jyväskylä, VRP Etelä-Suomi Oy kotipaikkanaan Helsinki sekä taloyhtiöiden korjausurakointiin keskittynyt VRP Korjauspalvelut Oy. Uusien  yhtiöiden toimitusjohtajien rekrytointi on käynnissä.

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Markus Tanninen

etunimi.sukunimi@vrp.fi

040 7322 438