Työnjohtajaksi  Keski-Suomeen

Etsimme VRP Keski-Suomi Oy:n työmaille työnjohtajaa asuntotuotantoon.

Työnjohtaja toimii vastaavan työnjohtajan ohjauksessa työmaalla toteuttaen hyvää ja laadukasta rakentamista. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia sekä omaat laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteisesti toimeen tarttuva, hahmotat hyvin kokonaisuuksia sekä sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi. Omaat tinkimättömän asenteen työmaan toteutuksessa niin aikataulun, budjetin, laadun kuin esimiestyönkin suhteen. Haemme työnjohtajaa alkaviin asuntokohteisiimme Kangasrinteen alueelle, lisätietoa kangasrinne.fi

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa ajaudut näyttämään ja käyttämään osaamistasi. Hyvän rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan toimistoissa ja työmailla. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine. Meillä työskentelee 140 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä. VRP on haluttu työnantaja ja tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme ammattitaidostamme ylpeitä.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme, ja aiomme jatkossa kasvaa sekä maantieteellisesti että orgaanisesti. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme jo Tampereen ja Keski-Suomen talousalueilla ja haemme nyt kasvua Etelä-Suomesta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat kysymällä VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Miika Savolta p. 0400 364 841.

VRP Rakennuspalvelut on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, oma asuntotuotanto sekä teollisuus- ja liiketilarakentaminen ja KVR-urakointi. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Meillä työskentelee 140 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Työpäällikkö Miika Savo
VRP Keski-Suomi Oy
p. 0400 364 841 ja www.vrp.fi
miika.savo[at]vrp.fi

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.3.2020 mennessä osoitteeseen miika.savo[at]vrp.fi

rala_sertifikaatti_rgb