Haemme kokenutta tuotantoinsinööriä Tampereelle

Vastaat omaperusteisten asuntohankkeiden ja urakkakohteiden tuotannon suunnittelusta ja ohjauksesta yhdessä työpäällikön kanssa.

Työmaan aikataulujen laatiminen, kustannussuunnittelu ja resurssointi ovat sinulle tuttua ja omaat tavoitteellisen ja tuloshakuisen asenteen tekemiseesi. Kykenet arvioimaan rakennussuunnitelmien toteutuskelpoisuutta ja kustannustehokkuutta sekä tuot näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi esille selkeästi ja oikea-aikaisesti. Tehtävässäsi toimit päivittäisessä yhteistyössä hankekehityksen, laskennan, hankinnan ja työmaiden kanssa pääasiallisena tavoitteena hankkeiden tavoitteiden mukainen toteutuminen.

 Arvostamme tuloksellista kokemusta erilaisten rakennushankkeiden tuotannonohjaustehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimit hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Meillä tykätään olla töissä ja olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö.

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Meillä työskentelee 150 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Toimitusjohtaja Tomi Häikiö, puh. 040 4106 705 tai työpäällikkö Risto Reinikka, puh. 040 3100 322.

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.11.2018 mennessä osoitteeseen tomi.haikio[a]vrp.fi