Hankekehityspäällikkö / projektipäällikkö Helsinkiin

Etsimme nyt Helsinkiin kehitysnälkäistä hankekehityspäällikköä / projektipäällikköä.

Tehtävässä vastaat
hankkeista kokonaisvaltaisesti – suunnittelun ohjauksesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Hankkeemme painottuvat asuntotuotantoon, mutta toteutamme myös toimitila- ja korjauskohteita. Tehtäviin kuuluvat niin rakennushankkeiden ja alueiden kehittämisen selvitysten, suunnitelmien, laskelmien, raporttien ja esitysten ohjaus ja laadinta, kuin myös kehitettävien alueiden kartoitus ja kehityksen esisuunnittelu.

Odotamme hankekehitys- / projektipäälliköltämme 2-5 vuoden aiempaa hankekehitys- tai projektinohjauskokemusta asuntorakentamisesta sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Tunnet entuudestaan suunnittelunohjausprosessin sekä hahmotat pääkaupunkiseudun asuntomarkkinoiden kehityksen ja suunnan niin, että osaat hahmottaa ympärilläsi erilaisia hankekehitysmahdollisuuksia. Tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstön kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Voit olla aikaisemmin työskennellyt myös projekti-, hankekehitys- tai tuotantoinsinöörinä.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa

Sinun on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Meillä tykätään olla töissä, olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Syksyllä 2017 tehdyn henkilöstö-/työhyvinvointikyselyn mukaan työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä VRP:llä.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että myös asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (ke 14-16). Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 31.1.2018 mennessä.

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme, ja jatkossa aiomme kasvaa sekä maantieteellisesti että orgaanisesti. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme jo Tampereen ja Keski-Suomen talousalueilla ja haemme nyt kasvua Etelä-Suomesta. Panostamme työntekijöidemme viihtymiseen ja tämä näkyy korkeana työtyytyväisyytenä ja pysyvyytenä. Meillä työskentelee 140 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Kokko, HRS Advisors  0400 399 825 (ke 14-16).

Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 31.1.2018 mennessä.