Toimitusjohtaja VRP Etelä-Suomi Oy:lle

Haemme toimitusjohtajaa vasta perustettuun Etelä-Suomen yhtiöömme. Ensimmäiset asuntokohteemme Sipoonrannassa ovat jo käynnistyneet, ja tehtäväsi on lähteä rakentamaan organisaatiotamme ja kehittämään liiketoimintaamme Etelä-Suomessa.

VRP:n kannattava kasvu perustuu alueellisten organisaatioiden osaamiseen. Toiminnan kehittämisessä ja johtamisessa arvostamme ennen muuta yrittäjämäistä asennetta ja otetta. Käytännössä tämä näkyy niin, että alueyhtiöidemme toimitusjohtajat ovat myös yhtiöidensä osaomistajia. Tämä on nyt Sinullekin mahdollista.

Tehtäväsi on itsenäinen ja pääset vahvasti vaikuttamaan liiketoiminnan etenemisen suuntaan. Saat meiltä vahvaa tukea strategian linjaamiseen, liiketoiminnan johtamiseen, järjestelmiin, kontakteihin, maan hankintaan, rahoitukseen ja hallintoon. Koko konsernimme johtoryhmän osaaminen on käytössäsi, vaikka tehtäväsi onkin hyvin itsenäinen.

Meille VRP:ssä tärkeitä asioita ovat kannattava kasvu, terve riskien hallinta, työturvallisuus, toiminnan laatu ja eettisesti hyvät toimintatavat.

Taloudellisesti vakaa VRP tarjoaa turvallisen työpaikan ja hyvät kasvunäkymät. Arvostamme kokemusta ja kykyä konkretisoida omat näkemyksensä. Ketterässä organisaatiossamme pystyt aidosti vaikuttamaan sekä työnkuvaasi että toimintamalleihimme.

Tule mukaan hyvän rakentajaksi.

Luottamukselliset yhteydenotot: henkilöstökonsultti Maija Talvinen-Strengell, 0400 883966.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.2. mennessä osoitteeseen haku@wilmaconsulting.fi

Hakemukset 29.2. mennessä

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.2. mennessä osoitteeseen haku@wilmaconsulting.fi

Hyvän rakentaja

VRP Rakennuspalvelut Oy on rakentanut hyvää ympäristöä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Vuonna 2009 laajensimme toimintamme Pirkanmaalle.

Olemme kokenut ja vahva suomalainen rakennusliike. Vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto ovat erityisosaamistamme.

Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 36 miljoonaa euroa, ja henkilöstöömme kuuluu 130 ammattilaista.

Toteutamme pääkaupunkiseudulla vastaavanlaista kasvusuunnitelmaa, jonka olemme onnistuneesti toteuttaneet Tampereen seudulla. Olemme viime vuosina kasvaneet Pirkanmaalla merkittäväksi toimijaksi.