Haemme Keski-Suomen alueen työmaille työnjohtajaa

Työnjohtaja toimii vastaavan työnjohtajan ohjauksessa työmaalla toteuttaen kustannustietoista, ajallisesti hallittua ja laadukasta rakentamista. Odotamme sinulta halua ja asennetta kehittyä tehtävässä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä asuntorakentamisen parissa. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia sekä lisäksi omaat suunnitelmallisen, laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Työmailla johdat oman vastuualueesi ihmisiä ja ihmisten johtamisen kautta työvaiheita. Haemme työnjohtajaa alkaviin kohteisiimme Jyvässeudun alueella.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat mahdollisuuden näyttää, käyttää ja osoittaa osaamistasi. Hyvän Rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan työympäristössään muille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine ja olemme ammattitaidostamme ylpeitä. Kehitämme tapaamme toimia sekä työkalujamme määrätietoisesti – hyödynnämme tietomallia kohteissamme sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen jalanjäljen hallinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

VRP rakentaa Keski-Suomen alueella uusia asuntoja ja toimitiloja sekä korjaa vanhoja. Asuntorakentamisen puolella VRP:llä on projekteja alkamassa mm. Väinölänrannan ja Kangasrinteen alueilla. Tarjoamme monipuolista sekä pidemmällä aikajaksolla toteutuvaa työkantaa sekä monipuolisia työtehtäviä tuleville vuosille. Lisätietoja Kangasrinteen vahvistuneesta kaava-alueesta löydät: kangasrinne.fi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Juha-Matti Bergiltä p. 040 3100 306.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2022 mennessä osoitteeseen juha-matti.berg@vrp.fi

VRP Rakennuspalvelut on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat oma asuntotuotanto, KVR-urakointi, vaativa korjausrakentaminen sekä teollisuus- ja liiketilarakentaminen. Markkina-asemamme sekä taloutemme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Etelä-Suomessa. Meillä työskentelee 140 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Työpäällikkö Juha-Matti Berg
VRP Keski-Suomi Oy
p. 0400 3100 306 ja www.vrp.fi
juha-matti.berg[at]vrp.fi

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.1.2022 mennessä osoitteeseen juha-matti.berg[a]vrp.fi