Asuntotuotantoinsinööriksi Jyväskylään

Etsimme VRP Keski-Suomi Oy:n palvelukseen Jyväskylään asuntotuotantoinsinööriä vastaamaan omaperusteisten asuntohankkeiden kokonaisvaltaisesta asiakas- ja asukasmuutostyöstä.

Sinulla on kokemusta laskenta- sekä hankintatyöstä ja työmaan arki on Sinulle jo tuttua. Mahdollisesti olet aiemmin laatinut rakennushankkeen RS asiakirjoja, huolehtinut asuntokohteen myytävyydestä sekä osallistunut laadunhallintaan luovutustarkastusten ja vuosikorjausten yhteydessä. Toivomme Sinulla olevan aikaisempaa osaamiskokemusta tietomallinnuksesta sekä sen hyödyntämisestä rakennustuotannossa. Tehtävän lopullinen sisältö ja vastuut katsotaan tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Sovellut hyvin tehtävään, mikäli Sinulla on rakennusalan koulutus, olet asiakaspalvelulähtöinen ja omaat innostuksen kehittyä tehtävässäsi. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan sekä aikatauluttamaan tehtäviäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimit hyvässä yhteistyössä sekä vuorovaikutuksessa niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö ja panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen, joka näkyy korkeana työtyytyväisyytenä sekä hyvänä tiimihenkenä. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen sekä RALA sertifioitu Hyvän Rakentaja, taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Jyväskylässä VRP rakentaa asiakkaille hyvää Väinölänrannassa sekä Kangasrinteellä, lisätietoja kangasrinne.fi

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtajalta Ville Marjakoskelta puh 040 3100 337.

VRP Rakennuspalvelut on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, oma asuntotuotanto sekä teollisuus- ja liiketilarakentaminen ja KVR-urakointi. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa. Meillä työskentelee 140 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä.

Lisätiedot ja hakeminen

Toimitusjohtaja Ville Marjakoski
VRP Keski-Suomi Oy
p. 040 3100 337 ja www.vrp.fi
ville.marjakoski[at]vrp.fi

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.3.2020 mennessä osoitteeseen ville.marjakoski[at]vrp.fi

rala_sertifikaatti_rgb