Haemme hyvän rakentajia

Jos olet hyvän rakentaja, kerro meille itsestäsi. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme Tampereen ja Keski-Suomen talousalueilla ja haemme nyt kasvua Etelä-Suomesta, jonne toimintamme on myös laajentunut.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa ajaudut näyttämään ja käyttämään osaamistasi. Hyvän rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan toimistoissa ja työmailla.

Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine. Meillä työskentelee tällä hetkellä 135 ammattilaista erilaisissa rakennusalan tehtävissä. VRP on haluttu työnantaja ja tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme ammattitaidostamme ylpeitä.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Markkina-asemamme on vakaa nykyisillä toiminta-alueillamme, ja aiomme jatkossa kasvaa sekä maantieteellisesti että orgaanisesti.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille.

Avoimet työpaikat

Lisätiedot alueiden yhteyshenkilöiltä:

 • VRP Etelä-Suomi Oy
  Matti Koivunoro
  Toimitusjohtaja
  puh. 050 5966 690
 • VRP Keski-Suomi Oy
  Ville Marjakoski
  Toimitusjohtaja
  puh. 040 3100 337
 • VRP Länsi-Suomi Oy
  Tomi Häikiö
  Toimitusjohtaja
  puh. 050 4106 705

Avoin hakemus

Mikäli tällä hetkellä ei ole avoinna sinua kiinnostavaa työpaikkaa, lähetä meille avoin hakemus. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli osaamistasi ja toiveitasi vastaava työtehtävä avautuu. Työhakemuksen voit laittaa sähköpostilla saija.larsen(a)vrp.fi.