Sami Somero VRP Etelä-Suomen toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi

VRP Rakennuspalvelut Oy on nimittänyt Sami Someron VRP Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2016 lähtien. Hänellä on monipuolinen rakennusalan osaaminen ja kokemus. Sami Somero on viimeksi toiminut Lemminkäinen Talo Oy:n asuntolinjan johtajana. Hän on aiemmin toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä muun muassa SRV:n, Westpron ja VVO:n palveluksessa. Somerosta tulee nimityksen myötä myös VRP Etelä-Suomi Oy:n osakas ja VRP Rakennuspalvelut -konsernin johtoryhmän jäsen. VRP Rakennuspalvelut Oy yhtiöitti alueelliset toimintonsa kolmeksi tytäryhtiöksi vuonna 2015.

Sami Someron nimitys VRP Etelä-Suomi Oy:n johtoon tukee VRP Rakennuspalvelut Oy:n kasvu- ja kehitystavoitteita.
– Vahvistamme toimintaamme tehokkaiden ja alueensa hyvin tuntevien ihmisten ja yhtiöiden kautta. Uudistuotannon ohella olemme erityisen vahvoja vaativassa korjausurakoinnissa, VRP Rakennuspalvelut -konsernin toimitusjohtaja Markus Tanninen kertoo.
Konsernin alueyhtiöt ovat VRP Länsi-Suomi, VRP Keski-Suomi ja VRP Etelä-Suomi.

Lisätietoja antaa:

Markus Tanninen
Konsernijohtaja
VRP Rakennuspalvelut Oy
puh. 040 7322 438
markus.tanninen@vrp.fi

VRP – hyvän rakentaja

VRP Rakennuspalvelut Oy on vuonna 1985 perustettu kokenut ja vahva suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme  ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 36 miljoonaa euroa, ja henkilöstöömme kuuluu noin 130 ammattilaista.