Puistoon rajoittuvalla tontilla, ulkoilumaastojen vierellä

Pirkkalan Kurikkaan toteutetussa Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmessä luonto, ulkoilumaastot ja hyvät palvelut ovat lähellä. Kahdelta sivulta puistoon rajoittuvalle tontille toteutettiin yhteensä 23 hyvin varusteltua yksitasoista rivitaloasuntoa, joissa on hyvä asua.

Lähialueen ulkoilumaastot, lenkkipolut ja hiihtoladut ovat saavutettavissa suoraan omasta pihasta. Pirkkalan monipuoliset palvelut ruokakauppoineen, ravintoloineen, kouluineen ja päiväkoteineen ovat saavutettavissa myös julkisella liikenteellä. Vain noin kilometrin etäisyys Tampereen läntiselle kehätielle takaa hyvät kulkuyhteydet Tampereelle ja muihin ympäryskuntiin.

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota tilojen toimivuuteen ja asukkaiden viihtyvyyteen. Jokaisella asunnolla on lounaaseen avautuva oma pihaosuus, jonka terassi tuo asumiseen kesäaikana hyödynnettävää lisätilaa. Omat huoneistokohtaiset saunat, nykyaikaisesti varustellut keittiöt ja energiatehokkaat LED-valaisimet tuovat asuntoon toimivuutta, jota nykypäivän ihminen arvostaa.


As Oy Pirkkalan Metsämäenhelmi

Palvelu: Oma asuntotuotanto
Ajankohta: 2017
Sijainti: Metsämäenkaari 6, Pirkkala