Minna Tallgren siirtyy Lemminkäiseltä VRP:n talousjohtajaksi

HTK Minna Tallgren on nimitetty VRP Rakennuspalvelut Oy:n talousjohtajaksi 8.3. alkaen. Hän työskentelee myös yhtiön johtoryhmässä. Tallgren työskenteli aiemmin Lemminkäisellä Business Controllerina ja talouspäällikkönä 11 vuotta.
Alun perin keskisuomalainen VRP on yhtiöittänyt toimintansa alueyhtiöihin ja saavuttanut vankan jalansijan Tampereen talousalueella. Yhtiön toiminta laajenee parhaillaan Etelä-Suomeen ja pääkaupunkiseudulle.

Tallgren halusi hypätä mukaan voimakkaasti kasvavaan keskikokoiseen rakennusyhtiöön. 4800 henkilön Lemminkäinen vaihtui Tallgrenin urapolulla 130 henkilön VRP:hen.
– On mielenkiintoista selvittää ja ymmärtää rakennusprojekteja, joissa linkittyy juridiikka, talous ja tuotanto. Rakennusliiketoiminnassa avainasioita ovat rahoitus, tuloutus ja verotus. Isoissa ja kansainvälisissä organisaatioissa osaajat keskittyvät syvällisesti, mutta usein suppeampaan osa-alueeseen.
– Talousjohtaja tiimeineen tukee omalta osaltaan liiketoiminnan kasvua. Tällä porukalla on hienoa päästä luomaan VRP:n kasvutarinaa. Tase kunnossa, vakavarainen, kasvava, Tallgren kuvailee.

Ennen rakennusalalle päätymistä Minna Tallgrenin työuraan on sisältynyt muun muassa Fortumin turvevoimalaitoksen, Flextronicsin elektroniikkatehtaan ja Inionin lääketieteen teollisuuden taloushallinnon tehtäviä.

Lisätietoja

Konsernijohtaja Markus Tanninen, puh. 040 7322438
Talousjohtaja Minna Tallgren, puh. 0400 447859

VRP verkossa
vrp.fi
LinkedIn
Facebook
Kuvapankki Flickrissä