Haemme VRP:lle Helsinkiin Kokenutta Projekti-insinööriä

vastaamaan omaperusteisten asuntohankkeiden ja urakkakohteiden tuotannon suunnittelusta ja eteenpäin viennistä yhteistyössä työpäällikön kanssa.  Lisäksi toimit tukena suunnittelunohjauksessa hankekehitykselle.

Tuotannonsuunnittelu ja työmaa-arki on sinulle tuttua ja olet toiminut aikaisemmin esimerkiksi työmaainsinöörin tehtävässä. Aiempi kokemus suunnittelunohjauksesta katsotaan myös hyväksi. Kykenet arvioimaan rakennussuunnitelmien toteutuskelpoisuutta ja kustannustehokkuutta ja tuot näkemyksesi ja kehitysehdotuksesi esille selkeästi ja oikea-aikaisesti. Tehtävässäsi toimit päivittäisessä yhteistyössä työpäällikön oikeana kätenä ja kehität aktiivisesti suunnittelunohjausosaamistasi yhdessä hankekehityksen kanssa.

Arvostamme tuloksellista kokemusta erilaisten rakennushankkeiden tuotannonohjaustehtävissä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet mahdollisesti käyttänyt tietomallinnusta tai olet innokas opettelemaan sen käyttämistä osana suunnittelunohjausta. Olet asioihin tarttuva aktiivinen toimija, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja pystyt ennakoivasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin. Tiimipelaajana osaat ottaa oman roolisi ryhmässä ja toimit hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö ja panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen, joka näkyy korkeana työtyytyväisyytenä sekä hyvänä tiimihenkenä. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen sekä RALA sertifioitu hyvän rakentamisen kumppani, taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa.

Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä voit kysyä VRP Etelä-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Matti Koivunorolta puh 050 596 6690. Kotisivumme löydät osoitteesta www.vrp.fi.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 6.10.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen matti.koivunoro@vrp.fi.