Haemme Keski-Suomeen taloushallinnon ammattilaista

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Itsenäisten alueyhtiöidemme kautta toimimme alueellisesti Keski-Suomessa, Tampereen seudulla sekä Etelä-Suomessa. Työllistämme noin 130 rakennusalan ammattilaista.

Etsimme Vaajakoskelle monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin

Taloushallinnon ammattilaista

Tulet osaksi talouspalvelutiimiämme ja tehtävässäsi vastaat itsenäisesti muun muassa seuraavien tehtävien hoidosta:

  • Ostoreskontran hoito
  • Myyntireskontran hoito ja perintä
  • Tilaajavastuutietojen hallinnointi
  • Verohallintoon tehtävä urakoitsijaraportointi

Tehtävässä rakennusalan taloushallinnon tuntemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Sinulla on kuitenkin tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, reipas ja yhteistyökykyinen. Osaat katsoa asioita laajemmin ja miettiä asioiden vaikutuksia oman tehtäväkenttäsi osalta sekä sen ulkopuolella. Pystyt kehittämään tehtäviäsi ja luomaan toimivia prosesseja/toimintaohjeita helpottamaan työn tekemistä.

VRP:llä ja sen henkilöstöllä on hyvä maine – olemme osaava ja luotettava kumppani ja työnantaja. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa ja olemme tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Olemme vakiinnuttaneet markkina-asemamme nykyisellä toiminta-alueellamme, ja aiomme jatkossa kasvaa sekä maantieteellisesti, että orgaanisesti, joten mielenkiintoista työtä taloushallinnossa riittää myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Minna Tallgren perjantaina 8.4. klo 15-16:30 puh. 0400-447859 ja www.vrp.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.4.2016 mennessä henkilöstöpäällikkö Saija Larsenille osoitteeseen saija.larsen(at)vrp.fi.