MYYNNISSÄ, MUUTTOVALMIS

ASUNTO OY TAMPEREEN KIPPARI

Halkoniemenkuja 1, 33410 Tampere

Järven ympäröimässä niemessä palvelujen vieressä

Asunto Oy Tampereen Kippari on Näsijärven rantamaisemiin, Halkoniemen uudelle alueelle, rakennettu ja syksyllä 2019 valmistunut kerros- ja luhtitalon muodostama kokonaisuus. Taloista parin sadan metrin päässä aukeavan Näsijärven selän yli siintää Tampereen idyllinen silhuetti.

Halkoniemen sataman viereen kaavoitettu uusi alue rakentuu lähivuosina nykyaikaiseksi rantakaupunginosaksi. Kohteen suunnittelussa onkin huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet monipuolisesti. Asunnoissa on modernit pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä. Kerrostalon parvekkeet ovat suuria ja lasitettuja, mikä tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa. 90 m2 asunnoilla parveke on koko talon päädyn levyinen! Kaikki luhtitalon asukkaat pääsevät nauttimaan etelään aukeavasta isosta terassista tai lasitetusta parvekkeesta.

Tampereen Kipparissa on jokaiselle jotakin. Osassa asuntoja on järvinäköala. Kaikki autopaikat ovat katettuja ja talon alimmassa kerroksessa sijaitsevat autotallit myös lämmitettyjä. Kohteen valoisat kulmahuoneistoina toteutetut kolmiot ja etelään suuntautuvat nelikot ovatkin ainutlaatuisia asuntoja ihmisille, jotka haluavat mahdollisuuden nauttia kodissaan rauhassa suomalaisesta järvimaisemasta lähellä Tampereen ja sen läntisten ympäryskuntien keskustoja. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Asunto Oy Tampereen Kipparin sijainti myös palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Aivan vierestä löytyvät mm. lähikaupat, päiväkoti ja koulu, eikä Lielahden kattavien palvelujen ääreenkään ole pitkää matkaa. Kivenheiton päässä olevat Halkoniemen venesatama ja rantojen lenkkipolut tuovat arjen vastapainoksi rentoutumismahdollisuuden lähellä kotia. Tontin vieressä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Lielahden monipuolisten palvelujen ääreen ja Tampereen keskustaan Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Omalla autolla kulkeville yhteydet Tampereen pääväylille ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla. Myös raitiotielle suunnitellun toisen vaiheen nykyinen reittilinjaus kulkee aivan Halkoniemen vierestä.

Tämän päivän koteja Tampereen Halkoniemeen

  • Venesatama ja Näsijärvi aivan vieressä
  • Hyvin suunnitellut tilaratkaisut
  • Sujuvat liikenneyhteydet Tampereelle, alle 10 km keskustaan
  • Lähellä palveluja

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Postikatu 7 A 2, 33100 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333


Katso asuntojen pohjapiirrokset:


Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).