RAKENTEILLA

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN VÄINÖLÄN AURINKORANTA

Äijäläntie 25, 40420 Jyskä

Päijänteen rantaan nousee uusia viehättäviä koteja

Väinölän Aurinkoranta on ensimmäinen myyntiin tuleva kohde uudella vehreällä Väinölän asuinalueella. Uusi asuinalue sijaitsee erinomaisella paikalla Väinölässä, Jyväsjärven ja Päijänteen yhdistävän Äijälänsalmen rannalla. Lähivuosina alueelle kohoaa yhteensä 8 uutta kerrostaloa ja neljä rivitaloa. Päijänteen ranta-alue luo tuleville asukkaille viihtyisän ja luonnonläheisen asuinympäristön.

Väinölän Aurinkorannassa on 35 viehättävää asuntoa. Huoneistojen avarat oleskelutilat saadaan aikaan yhdistämällä keittiö, ruokailutila ja olohuone yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Tarjolla on monipuolisia huoneistotyyppejä tehokkaista yksiöistä tilaviin kolmioihin, kooltaan 20.5 – 68.5 neliötä. Kaksi huoneistoa yhdistämällä voidaan saada aikaan iso ja avara, 84-112 m² ”kattohuoneisto”.

Huoneistot rakennetaan laadukkailla pintamateriaaleilla ja rauhallisen skandinaavisen värimaailman mukaisesti. Isoimmissa asunnoissa on hyödynnettävää lisätilaa tuova ja asunnon valoisuutta lisäävä lasitettu parveke. 44.0 m² yksiöstä, 50.0 m² kaksiosta sekä 55.0 m² ja 68.5 m² kolmioista löytyy myös oma sauna. 34.0 m² yksiöön on asukaan halutessa asennettavissa kätevä kalustesauna.

Tutustu asuntoihin 3D-visualisoitujen 360 asteen sisustussuunnitelmakuvan avulla!

Tämän päivän koteja unelmapaikalla

  • Kotikadulta pääsee Päijänteelle veneilemään
  • Valoisiin asuntoihin kuuluu lasitetut parvekkeet
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja lähialueiden palveluiden pariin
  • Aktiivisen ihmisen unelma
  • Luonnon ja liikuntapaikkojen lähellä

Valinnainen vuokratontti

As Oy Jyväskylän Väinölän Aurinkoranta rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy
Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ville Marjakoski, p. 040 3100 337


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)


Asiakkaiden kokemuksia

Anssi ja Margit Pelkonen (pdf)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, eivätkä täysin vastaa kohteen suunnitelmia.