TULOSSA SYKSYLLÄ ENNAKKOMARKKINONTIIN

KOSKELAN SAIRAALA-ALUEELLE UUSIA HITAS-ASUNTOJA

Käpyläntie 13, 00600 Helsinki

Syksyllä aloitamme Koskelan sairaala-alueelle kolmen yhtiön kokonaisuuden markkinoinnin.

Kokonaisuus käsittää yhteensä 102 huoneistoa. Aina noin 30m2 yksiöstä reiluun sadan neliön perheasuntoon. Kukin yhtiö tullaan markkinoimaan erikseen.

Yhtiöt sijaitsevat vanhalla arvostetulla Koskelan sairaala-alueella, joka muuttuu vanhaa henkeä kunnioittaen uudeksi asuinalueeksi. Yhtiöt rakentuvat Helsingin kaupungin vuokratontille ja ovat Hitas-asuntotuotantoa.

Sairaala-alue ja sitä ympäröivät asuinalueet muodostavat kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kokonaisuuden, jonka perustana on Helsingin mittakaavassa ainutlaatuinen, poikkeuksellisen hyvin säilynyt 1920-luvun asemakaavallinen sommitelma.

Alueelta on hyvät kulkuyhteydet mm. Helsingin keskustaan, joko lähibussilla tai raitiovaunulla, jonka pääteasema sijaitsee noin 300m päässä yhtiöstä. Käpylän juna-asemalle on noin kilometrin matka.

Myös lähikauppa sijaitsee aivan tien toisella puolella, jossa päivittäistavara ostokset sujuvat loistavasti.

Mikäli haluat lisätietoa heti markkinoinnin käynnistyessä, laita yhteystietosi meille, niin lähetämme lisäinfoa.

Rakentaja

VRP Etelä-Suomi Oy
Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki

Myynti

Sari Vuohtoniemi
Asuntomyyntipäällikkö
sari.vuohtoniemi@vrp.fi
045-1248350

Lataa tästä aluesuunnitelma

Kartta alueesta

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).