TULOSSA ENNAKKOMARKKINOINTIIN

HITAS HAKUAIKA 4.11.-17.11. 2019

ASUNTO OY HELSINGIN SINIVUOKKO

UUSIA HITAS-ASUNTOJA KOSKELAN SAIRAALA-ALUEELLE

Käpyläntie 11, 00600 Helsinki

Asunto Oy Helsingin Sinivuokko rakentuu kaupunkimaiselle ja samalla luonnonläheiselle Koskelan vanhalle sairaala-alueelle. Nykyisestä sairaalapuistosta suuri osa säilytetään. Yhtiöiden vieressä aukeaa vehreä Hospitaalinpuisto. Rakennusalue rajautuu läntiseltä osalta Käpyläntiehen ja eteläiseltä Paviljonkikujaan.

Asunto Oy Helsingin Sinivuokko yhtiössä on 26 huoneistoa. Huoneistoja on valittavissa aina   28 m2 yksiöstä kattohuoneiston 109,5m2 perheasuntoon.

Samalle tontille rakentuu kaikkiaan kolme eri yhtiötä vaiheittain: Asunto oy Helsingin Sinivuokko (RAK3), Asunto Oy Helsingin Valkovuokko (RAK2) ja Asunto Oy Helsingin Metsävuokko (RAK1). Yhtiöiden välillä on voimassa hallinnonjakosopimus yhteistentilojen ja alueiden osalta. Rakentaminen on porrastettu yhtiöiden välillä.

Yhtiöiden väliin jää rauhaisa vehreä pihakansialue, jolla ei ole läpikulkuliikennettä. Pihakannen alapuolinen tila on varattu yhtiöiden autopaikoitukselle. Yhtiöille tulee myös yhteiskäyttöön kaksi sähköautojen latauspistettä.

Yhtiöt sijaitsevat Helsingin kaupungin vuokratontilla. Kohteet toteutetaan Hitas- hankkeena.

Liikenneyhteydet ovat hyvät eripuolille kaupunkia. Läheiseltä pohjolanaukiolta pääsee loistavasti raitiovaunulla Helsingin keskustaan, jonne on matkaa noin 6 km. Alueella ovat valmiina koulut, päiväkodit ja monet muut julkiset ja kaupalliset palvelut.

Mikäli haluat lisätietoa, laita yhteystietosi meille, niin lähetämme lisäinfoa.

Rakentaja

VRP Etelä-Suomi Oy
Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki

Myynti

Sari Vuohtoniemi
Asuntomyyntipäällikkö
sari.vuohtoniemi@vrp.fi
045-1248350

Lataa tästä aluesuunnitelma

Kartta alueesta

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).