Rakenteilla

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN VÄINÖLÄN PÄIJÄNTEENHELMI

Väinölänrannantie 2, 40420 Jyskä

Rantaelämää vuoden jokaisena päivänä

Miltä kuulostaa koti, jonka pihalla nautit ilta-auringosta, heität löylyä terassisaunassa ja pulahdat vilvoittavaan Päijänteeseen omasta rannasta? Nyt rantakodissa asuminen on mahdollista myös Jyväskylän keskustan tuntumassa.

As Oy Jyväskylän Päijänteenhelmi on ainutlaatuinen rivitalokokonaisuus Väinölänrannan uudella asuinalueella. Moderni koti kahdessa kerroksessa tarjoaa käytännölliset puitteet elämään – ripauksella luksusta tottakai. Upea järvimaisema on vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisemataulu. Monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat juuri sopivan lähellä.

Päijänteenhelmeen valmistuu yhteensä 9 ainutlaatuista asuntoa. Niiden koot vaihtelevat 105-neliöisestä asunnosta aina 136-neliöiseen asuntoon. Päijänteenranta on suunniteltu sen upean sijainnin ehdoilla. Valo tulvii ikkunoista ja järven läheisyys tarjoaa luonnon luksusta asukkaille. Huoneistojen pohjaratkaisuissa on huomioitu niin esteettömyys, arjen toiminnot kuin kalustus – kaikelle tarvittavalle löytyy paikkansa. Asunnoissa on käytetty laadukkaita pintamateriaaleja, jotka kestävät elämää ja ovat samalla ilo silmälle.

Tutustu asuntoihin visualisoitujen sisustussuunnittelukuvien avulla!

Kotona järven äärellä

  • Upea sijainti
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Veneilymahdollisuudet, kaupungin parhaat ulkoreitit, Jyväskylän keskusta ja Seppälän kauppakeskuksen palvelut lähellä
  • Takaterassilta suoraan uimaan

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme: Heidi Tiihonen, p. 050 400 9420


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

  • Kohde on loppuunmyyty.
  • Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, eivätkä täysin vastaa kohteen suunnitelmia.