Rakenteilla

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN VÄINÖLÄN PÄIJÄNTEENRANTA

Väinölänrannantie 4, 40420 Jyskä

Rantaelämää vuoden jokaisena päivänä

Miltä kuulostaa koti, jonka pihalla nautit ilta-auringosta, heität löylyä terassisaunassa ja pulahdat vilvoittavaan Päijänteeseen omasta rannasta? Nyt rantakodissa asuminen on mahdollista myös Jyväskylän keskustan tuntumassa.

As Oy Jyväskylän Päijänteenranta on ainutlaatuinen rivitalokokonaisuus Väinölänrannan uudella asuinalueella. Moderni koti kahdessa kerroksessa tarjoaa käytännölliset puitteet elämään – ripauksella luksusta tottakai. Upea järvimaisema on vuodenaikojen mukaan vaihtuva maisemataulu. Monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat juuri sopivan lähellä.

Päijänteenrantaan valmistuu 9 ainutlaatuista asuntoa. Niiden koot vaihtelevat 105-neliöisestä asunnosta aina 136-neliöiseen asuntoon. Päijänteenranta on suunniteltu sen upean sijainnin ehdoilla. Valo tulvii ikkunoista ja järven läheisyys tarjoaa luonnon luksusta asukkaille. Huoneistojen pohjaratkaisuissa on huomioitu niin esteettömyys, arjen toiminnot kuin kalustus – kaikelle tarvittavalle löytyy paikkansa. Asunnoissa on käytetty laadukkaita pintamateriaaleja, jotka kestävät elämää ja ovat samalla ilo silmälle.

Tutustu asuntoihin visualisoitujen sisustussuunnittelukuvien ja videon avulla!

Kotona järven äärellä

  • Upea sijainti
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Veneilymahdollisuudet, kaupungin parhaat ulkoreitit, Jyväskylän keskusta ja Seppälän kauppakeskuksen palvelut lähellä
  • Takaterassilta suoraan uimaan

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy
Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ville Marjakoski, p. 040 3100  337


Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, eivätkä täysin vastaa kohteen suunnitelmia.