MYYNNISSÄ, MUUTTOVALMIS

G-HUONEISTO ENÄÄ VAPAANA

ASUNTO OY SIPOONRANNAN JOOLI

Örnvikintie 4, 01120 Västerskog

Rakensimme Sipoonrantaan yksitasoisia erillis- ja paritaloja

As Oy Sipoonrannan Jooli on seitsemän erillistalon ja neljän paritalohuoneiston yhtiö merenrannan läheisyydessä. Uusia selkeäpohjaisia koteja vielä vapaana, juuri sinulle perheasuntoa kaipaavalle. 87 m2 paritalohuoneisto, jossa tilan käyttö on vertaansa vailla sekä  100 m2 erillistalo, jossa toteutus on omakotitalomainen omine oleskelupihoineen ja terasseineen. Lisää säilytystilaa ja arjen helppoutta tuovat asuntokohtaiset pihavarastot ja oman asunnon läheisyydessä olevat autopaikat.

Helsingin ja Sipoon rajalla sijaitseva Sipoonranta on merellinen ja ihmisläheinen rantakaupunkimiljöö, josta on muodostumassa elävä ja kutsuva kohtauspaikka saaristolaisille sekä kaikille ympäristön asukkaille. Sipoonrannan alueelle on suunniteltu kattavat palvelut: elintarvikekauppa, päiväkoti sekä keskuspiazzan torialue kahviloineen ja erikoisliikkeineen.

Nykyaikainen unelmakoti loistavalta paikalta

  • Lämmitysmuotona huoleton ja ekologinen kaukolämpö
  • Autopaikat oman talon läheisyydessä
  • Käytännölliset ja toimivat pohjaratkaisut yhdessä tasossa
  • Erinomainen sijainti luonnonläheisessä ympäristössä pääkaupunkiseudulla: Helsingin keskusta, Itäkeskus ja lentokenttä kaikki alle puolen tunnin ajomatkan päässä

Rakentaja

VRP Etelä-Suomi Oy
Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Sari Vuohtoniemi, p. 045 124 8350


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).