Valmistunut kohde

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN VÄINÖLÄN SEPÄNPAJA

Aijäläntie 21, 40420 Jyskä

Huoletonta ja helppoa elämää Sepänpajassa

As Oy Jyväskylän Väinölän Sepänpaja rakennetaan päättyvän tien varteen, vain 60 metrin päähän Päijänteen rannasta. Upeaan rantamaisemaan ei kyllästy, sillä luonto maalaa näkymän uudelleen useita kertoja vuodessa. Kesäisin oman pikantin vivahteensa tuovat kodin ohi lipuvat sisävesilaivat. Oman lasitetun parvekkeen lisäksi upeasta ympäristöstä voi nauttia viihtyisällä ja tilavalla oleskelupihalla tai läheisessä Seppä Högmanin leikki- ja ulkoilupuistossa.

Asioille ei aina tarvitse lähteä keskustaan asti. Lähikauppa, kuntokeskus, päiväkoti ja Viherlandian puutarhaliike ovat noin kilometrin etäisyydellä. Kuokkalan keskustan ja vauhdilla kasvaneen Seppälän kauppakeskittymän palvelutkin ovat lähellä. Seppälässä sijaitsee mm. uusi Sepän kauppakeskus, sekä useita päivittäistavarakauppoja. Jos pyöräily, rullaluistelu tai lenkkeily ovat mieleesi, saatat suunnata kaupungin yhdelle suosituimmista ulkoilureiteistä, Jyväsjärveä kiertävälle rantaraitille.

As Oy Väinölän Sepänpajaan valmistuu 31 asuntoa. Niiden koot vaihtelevat 20-neliöisestä kompaktista yksiöstä aina 95,5-neliöiseen tilavaan perheasuntoon. Sepänpajasta löytyykin sopiva asunto kaikkiin elämänvaiheisiin ja asumistarpeisiin. Suurimmassa osassa asuntoja on lasitettu parveke ja oma sauna. Huoneistojen oleskelutiloista on suunniteltu valoisia ja avaria yhdistämällä olohuone, keittiö ja ruokailutila yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sepänpajan kaikkia asuntoja yhdistää laadukas työn jälki sekä tasokkaat materiaalit. Asumismukavuutta lisäävät myös asunnon hyvä varustelutaso.

Sepänpajan suunnittelussa energiatehokkuus on otettu huomioon ja valituilla suunnitteluratkaisuilla rakennuksen energiatehokkuusluokaksi on saavutettu luokka A. A-luokan energiatehokkuus näkyy asujalle suoraan edullisimpina asumiskustannuksina, esimerkiksi hoitovastikkeessa sekä ympäristölle vähäisempinä päästöinä.

Tutustu asuntoihin visualisoitujen sisustussuunnittelukuvien avulla!

Laadukasta asumista luonnon helmassa

  • Luonnon ja liikuntapaikkojen lähellä
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Veneilymahdollisuudet, kaupungin parhaat ulkoreitit, Jyväskylän keskusta ja Seppälän kauppakeskuksen palvelut lähellä
  • A-Energialuokka

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy
Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ville Marjakoski, p. 040 3100 337


Katso vapaana olevien asuntojen pohjapiirrokset:

  • Asunto A23

3H+KT+S+P 74,0 m2

  • Asunto A13

3H+KT+S+P 80,0 m

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).

Visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemys kohteesta, eivätkä täysin vastaa kohteen suunnitelmia.