KAIKKI ASUNNOT MYYTY, RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ

ASUNTO OY TAMPEREEN PAPPILAN SAARNI

Päärtinkatu 4 / Pappilankatu 4, 33560 Tampere

Uuteen kotiin Pappilan parhaalle paikalle

Kehittyvälle mutta pitkän historian omaavalle Pappilan alueelle, Hintsankadun ja Pappilankadun kulmaan rakennetaan Asunto Oy Tampereen Pappilan Saarni. Rivi- ja kerrostalon muodostama, 35 asunnon, sopivan kokoinen yhtiö.

Taloyhtiön omistamalle tontille rakennettavat talot lämmitetään maalämmöllä. Oman tontin, maalämmön, ilmanvaihdon lämmöntalteenoton ja tehokkaasti käytettyjen neliöiden yhdistelmä pitää asumiskustannukset kurissa.

Kohteen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet ja helppous monipuolisesti. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt erilliskonein. Kaikki kiinteät valaisimet toteutetaan LED-tekniikalla ja saunoihin asennetaan kuituvalot. Kerrostalon isompien asuntojen reilunkokoiset lasitetut parvekkeet antavat asuntoihin monikäyttöistä lisätilaa. Rivitaloon avaruutta tuovat korkeat ikkunat ja lasitettu parveke molemmissa kerroksissa.

Päivittäisen tarpeen palvelut löytyvät aivan vierestä ja isommat ostoksen hoituvat pyöräilymatkan päässä olevassa Pirkanmaan suurimmassa hypermarketissa Kalevan Prismassa ja sen erikoisliikkeissä. Toki matka taittuu kätevästi myös tontin läheisyydessä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä Kalevan lisäksi TAYS:iin, TAMK:iin, yliopistolle ja keskustaan.

Pappilan Saarnissa on asuntoja moneen tarpeeseen. Kerrostalossa kompaktista 23,5 m2 yksiöstä aina isomman tilan tarpeen 88,0 m2 nelikkoon ja rivitalossa 71,5m2 kolmiosta 93,5m2 nelikkoon. Rivitalo ja kerrostalon isoimmat asunnot tuovat koulujen ja päiväkotien viereen kaivattuja perheasuntoja, kun taas kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Autojen pysäköinti on toteutettu sähköautojen lataus huomioiden. Oli paikkasi sitten pihalla, katoksessa tai autotallissa, on se muutettavissa sähköauton latauspisteeksi.

Tämän päivän koteja Tampereen Pappilaan

  • Hyvät liikenneyhteydet, vain 5 km Tampereen keskustaan ja 1 km kehätielle
  • Huoletonta, remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin
  • Lähellä kattavat Kalevan palvelut
  • Naapurissa koulut, päiväkodit ja kirjasto

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Postikatu 7 A 2, 33100 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333

Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Kerrostalo

Rivitalo

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).