MYYNNISSÄ, RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ

ASUNTO OY PIRKKALAN MUSTIKKA

Läpikäytävänkuja 6, 33950 Pirkkala

Haluatko tutustua materiaaalivaihtoehtoihin virtuaalikierroksella? Tilaa linkki alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Uuteen kotiin Pirkkalaan

Kuntarating -asukastyytyväisyystutkimusten mitalisijoja vuodesta toiseen napsivassa Pirkkalassa on hyvä asua. Luonto, turvallisuus, rauhallisuus, peruspalvelut ja hyvät kulkuyhteydet suuriin kaupunkeihin painottuivat viimeisimmän vuoden tutkimuksessa ja kaikki nämähän toteutuvat Pirkkalassa.

Asunto Oy Pirkkalan Mustikka on idyllisen Pereentien läheisyyteen nouseva 6-kerroksinen kerrostalo. Mustikassa asut luonnon ympäröimänä, kuitenkin lähellä kaikkea. Luonnon läheisyyttä korostavat korttelia ympäröivät metsäkaistat sekä alueen monipuoliset ulkoilumaastot. Alle kilometrin päässä olevat Loukonlahden venesatama sekä uimaranta ja talviuintipaikka kutsuvat alueen asukkaita nauttimaan Pyhäjärven laineista.

Asunto Oy Pirkkalan Mustikan sijainti on palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta erityisen hyvä. Aivan vierestä löytyvät mm. Partolan huikea kauppa- ja ravintolakeskittymä sekä Nuolialan päiväkoti ja uusi yhtenäiskoulu. Tontin läheisyydessä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Pirkkalan ja Tampereen keskustoihin Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Vieressä olevan Naistenmatkantien reunaan on myös tehty ratikan ratavaraus.

Osakkeina myytävistä autopaikoista pääosa on talon alla olevassa hallissa, josta on suora kulku talon rappukäytävään. Omalla autolla kulkeville yhteydet pääväylille ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla.

Kohteen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet ja helppous monipuolisesti. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä.

Pirkkalan Mustikassa on asuntoja moneen tarpeeseen. Kompaktista 25 m2 yksiöstä tilavaan 65,5 m2 kolmioon. Kaikki yli 45 m2 asunnot on toteutettu valoisina kulmahuoneistoina. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Tämän päivän koteja Pirkkalaan

  • Lähellä rantaa, satamaa ja loistavia ulkoilumaastoja
  • Autoille suojaisia paikkoja autohallissa
  • Partolan ja Pirkkalan palvelut lähellä

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja kohteesta

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Postikatu 7 A 2, 33100 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333

Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).