RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ, MYYNNISSÄ

ASUNTO OY PIRKKALAN KRUUNU

Tommilankuja 1 / Perkiöntie 46, 33960 Pirkkala

Uusi koti lähellä kaikkea

Asunto Oy Pirkkalan Kruunu on 7 kerroksisen kerrostalon ja 2/3 kerroksisen rivi- / luhtitalon muodostama monipuolinen kokonaisuus. Nykyaikaisissa asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä. Osassa asuntoja on näkymä järvelle ja iso lasitettu parveke, joka tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa.

Pirkkalan Kruunussa on jokaiselle jotakin. Etsit sitten kotia omalla pihalla tai kerrostaloasuntoa järvinäkymällä, meiltä löydät molemmat. Alueelle kaivattuja perheille sopivia asuntoja on tarjolla molemmissa taloissa, kerrostalossa 78m2 kolmioon ja rivitalossa aina 91,5m2 nelikkoon saakka.  Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon yhden hengen talouksille tai sijoittajille.

Asunto Oy Pirkkalan Kruunun sijainti palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Alle 500m säteellä kohteesta sijaitsevat niin Pirkkalan keskustan palvelut kuin liikuntapaikat ja koulutkin. Yhtä lähellä ovat myös Vähäjärven ja Pyhäjärven rannat. Muutaman sadan metrin päässä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset suoralla linjalla Tampereen keskustaan Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Omalla autolla kulkeville yhteydet Tampereen kehätielle ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla.

Tämän päivän koteja Pirkkalaan

  • Järvinäköala osassa asuntoja
  • Hyvät liikenneyhteydet julkisilla ja omalla autolla ohitustien kautta
  • Lähellä palveluja
  • Nopeat tietoliikenneyhteydet (TPU Talo Kuitu 100M/50M ja KTV)

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Hämeenkatu 18 A, 33200 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333


Katso asuntojen pohjapiirrokset:


Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).