MUUTTOVALMIS, MYYNNISSÄ

ASUNTO OY PIRKKALAN KIELO

Läpikäytävänkuja 2, 33950 Pirkkala

Uusi koti tyytyväisten ihmisten Pirkkalasta

Pirkkalassa on hyvä asua. 2018 julkaistun Kuntarating 2017 -tutkimuksen mukaan Pirkkala jatkaa Suomen tyytyväisimpien asukkaiden kärkikaksikossa, edellisen vuoden voiton jälkeen. Tähän joukkoon liittyville rakennetaan Asunto Oy Pirkkalan Kielo, idyllisen Pereentien läheisyyteen nouseva 8-kerroksinen kerrostalo. Kielossa asut luonnon ympäröimänä, kuitenkin lähellä kaikkea. Luonnon läheisyyttä korostavat tontin lounaislaitaan jäävä luonnonsuojelualue sekä alueen monipuoliset ulkoilumaastot. Alle kilometrin päässä olevat Loukonlahden venesatama sekä uimaranta ja talviuintipaikka kutsuvat alueen asukkaita nauttimaan Pyhäjärven laineista.

Asunto Oy Pirkkalan Kielon sijainti myös palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Aivan vierestä löytyvät mm. Partolan lukuisat kaupat ja erikoisliikkeet sekä Nuolialan päiväkoti ja uusi yhtenäiskoulu. Tontin läheisyydessä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Pirkkalan ja Tampereen keskustoihin Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Osakkeina myytävistä autopaikoista pääosa on talon alla olevassa hallissa, josta suora kulku talon rappukäytävään. Omalla autolla kulkeville yhteydet pääväylille ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla.

Kohteen suunnittelussa on huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet ja helppous monipuolisesti. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä. Saunan vaatimat neliöt on hyödynnetty yksiöissä ja kaksiossa olohuoneessa ja kylpyhuoneessa. Kaikilla asunnoilla on hyvän kokoiset lasitetut parvekkeet, jotka tuovat asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa. Alimman kerroksen kolmiolla ja nelikolla on parvekkeen lisäksi myös helppohoitoinen aidattu asuntopiha.

Pirkkalan Kielossa on asuntoja moneen tarpeeseen. Kompaktista 22 m2 yksiöstä aina isomman tilan tarpeen 86,5 m2 nelikkoon. Yli puolet asunnoista (kaikki yli 44 m2 asunnot) on toteutettu valoisina kulmahuoneistoina. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Tämän päivän koteja Pirkkalaan

  • Lähellä rantaa, satamaa ja loistavia ulkoilumaastoja
  • Autoille suojaisia paikkoja autohallissa
  • Partolan ja Pirkkalan palvelut lähellä

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Postikatu 7 A 2, 33100 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333

Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).