MUUTTOVALMIS, ENÄÄ YKSI ASUNTO MYYNNISSÄ 

ASUNTO OY NOKIAN VIRRANVARTIJA

Viholankatu 10, 37120 Nokia

Järvimaisemissa palvelujen vieressä

Asunto Oy Nokian Virranvartija on yksi neljästä Viholan uudelle asemakaava-alueelle rakennettavasta asuinkerrostalosta. Kortteli täydentää Viholan aikaisemmin 2010-luvulla rakennettua kerrostalokantaa uusilla nykyaikaisilla asunnoilla. Kohteen suunnittelussa onkin huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet monipuolisesti. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asunto pohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä. Jokaisella asunnolla on lisäksi iso lasitettu parveke, joka tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa.

Nokian Virranvartijassa on jokaiselle jotakin. Suuressa osassa asuntoja on järvinäköala. Kohteen valoisat kulmahuoneistoina toteutetut kolmiot ja pihan puoleiset saunalliset kaksiot ovatkin ainutlaatuisia asuntoja ihmisille, jotka haluavat mahdollisuuden nauttia kodissaan suomalaisesta järvimaisemasta lähellä Tampereen ja sen läntisten ympäryskuntien keskustoja. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Asunto Oy Nokian Virranvartijan sijainti myös palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Alle kilometrin sisällä kohteesta sijaitseva kauppakeskittymä automarketteineen ja lukuisine erikoisliikkeineen tarjoaa arkeen sujuvuutta, jota nykypäivän ihmisen on helppo arvostaa. Kivenheiton päässä oleva kylpylä ja kaksi venesatamaa tuovat arjen vastapainoksi rentoutumismahdollisuuden lähellä kotia. Tontin vieressä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Tampereelle ja Nokian keskustaan Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Omalla autolla kulkeville yhteydet Tampereen kehätielle ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla.

Tämän päivän koteja Nokian Viholaan

  • Järvinäköala suuressa osassa asuntoja
  • Hyvät liikenneyhteydet Tampereelle, Nokialle ja Pirkkalaan
  • Lähellä palveluja
  • Huoletonta, remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Hämeenkatu 18 A, 33200 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333
etunimi.sukunimi@vrp.fi


Katso asuntojen pohjapiirrokset:


Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).