MUUTTOVALMIS, MYYNNISSÄ ENÄÄ AUTOKATOSPAIKKOJA

ASUNTO OY NOKIAN SATAMANVARTIJA

Viholankatu 12, 37120 Nokia

Järvimaisemissa palvelujen vieressä

Asunto Oy Nokian Satamanvartija on viimeinen Viholan uudelle asemakaava-alueelle rakennettavista asuinkerrostaloista. Lähinnä järveä olevan talon jokaisella asunnolla on iso lasitettu parveke, joka tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa ja paikan, jossa nauttia järven tuoksusta. Viihtyisyyttä pihapiiriin lisäävät talon molemmilla puolilla olevat oleskelupihat leikkialueineen.

Asuntopohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä, mutta asunnot tuntuvat neliöitään suuremmilta. Kaikkien asuntojen keittiöt ovat yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa sekä asuntojen kokoon suhteutettuja ja hyvin varusteltuja. Asuntojen laadukkaista pintamateriaaleista kertovat mm. valkolakatut tammiparketit ja tyylikkäät laatoitukset. Kylpyhuoneissa on lattialämmitys.

Nokian Satamanvartijassa on koteja 29 m2 yksiöstä 89 m2 nelikkoon. Suuressa osassa asuntoja on järvinäköala Pyhäjärven selän yli Rajasalmen suuntaan. Kohteen valoisat kulmahuoneistoina toteutetut kolmiot ja nelikot sekä järven suuntaan aukeavat saunalliset kaksiot ovat juuri oikeita asuntoja ihmisille, jotka haluavat yhdistää kodissaan kauniit järvimaisemat ja kaupunkiasumisen helppouden. Kohteen pienemmät asunnot tarjoavat oivan vaihtoehdon sijoittajille tai yhden hengen talouksille.

Asunto Oy Nokian Satamanvartijan sijainti myös palvelujen ja kulkuyhteyksien kannalta on mitä mainioin. Alle kilometrin sisällä kohteesta sijaitseva kauppakeskittymä automarketteineen ja lukuisine erikoisliikkeineen tarjoaa arkeen sujuvuutta, jota nykypäivän ihmisen on helppo arvostaa. Kivenheiton päässä oleva kylpylä ja kaksi venesatamaa tuovat arjen vastapainoksi rentoutumismahdollisuuden lähellä kotia. Tontin vieressä sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä pääset Tampereelle ja Nokian keskustaan Tampereen seudun joukkoliikenteen linja-autoilla. Omalla autolla kulkeville yhteydet Tampereen kehätielle ja siitä edelleen mihin päin tahansa Pirkanmaata tai Suomea ovat vertaansa vailla.

Tutustu alueeseen dronen kyydissä:

Tämän päivän koteja Nokian Viholaan

  • Järvinäkymä osassa asuntoja
  • Hyvät liikenneyhteydet Tampereelle, Nokialle ja Pirkkalaan
  • Lähellä palveluja
  • Huoletonta, remonttivapaata asumista vuosiksi eteenpäin
  • Alle puolen tunnin päässä Tampereen keskustasta

Yhteydenottopyyntö

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Postikatu 7 A 2, 33100 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Ilkka Hjerppe, p. 040 3100 333

Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).