ASUNTO OY HYVINKÄÄN SOFIA

Helenenkatu 32, 05800 Hyvinkää

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Asunto Oy Hyvinkään Sofia sijaitsee Hyvinkään Viertolan alueella vanhan pappilan läheisyydessä. Yhtiö rakentuu omalle tontille. Keskustan palvelut sekä rautatieasema ovat kävelymatkan päässä. Asunnoista avautuu näkymiä vehreään kaupunkiympäristöön, suuremmissa asunnoissa useampaankin suuntaan. Tilavilla lasitetuilla parvekkeilla voi nauttia ilta-auringon lämmöstä ja jatkaa kesää pitkälle syksyyn.

Asuntojen pohjaratkaisuita on moneen tarpeeseen. Niiden suunnittelussa on pyritty luomaan arkeen vaivattomuutta ja mukavuutta. Suuret ikkunat tuovat paljon valoa ja avaruutta asuntojen sisätiloihin.

Yhtiön kellarikerroksessa sijaitsee tilavat ulkoiluvälinevarastot, talosaunaosasto ja lisätilaa asuntojen varastojen muodossa. Kellarikerroksesta pääsee joustavasti hissillä suoraan asuinkerroksiin. Sisäpihan leikki- ja oleskelualue on viihtyisä ja istuskelualueilla voi tavata naapureita ja viettää yhteistä aikaa.

Yhtiön piha-alueella on autoille varattu sekä katos- että avopaikkoja. Katospaikat on varustettu sähköauton latausmahdollisuudella.

Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä ja tiedustele vapaita huoneistoja ja varaa omasi.

Tämän päivän koteja Viertolan alueelle upean vanhan pappilan viereen!

  • Uudiskohde omalla tontilla
  • Hyvin suunnitellut tilaratkaisut
  • Palvelujen läheisyys

Rakentaja / Myynti

VRP Etelä-Suomi Oy
Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki
sari.vuohtoniemi@vrp.fi
p. 045-1248350

Välittäjä / Myynti

Huoneistokeskus Oy Hyvinkää
Hämeenkatu 18, 05800 Hyvinkää
p. 0207802440

hyvinkaa@huoneistokeskus.fi

Asunto Oy Hyvinkään Sofia Rakennustapaseloste

Asunto Oy Hyvinkään Sofia ennakkomarkkinointiesite

Asunto Oy Hyvinkään Sofia Ennakkomarkkinointihinnasto 06052020

Asunto Oy Hyvinkään Sofia Pihapiirros

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).