ASUNTO OY HELSINGIN TANKOMÄEN HUIPPU

Tankomäenkatu 14, 00950 Helsinki

KOHDE VALMISTUNUT.

VIELÄ 3 KATETTUA AUTOPAIKKAA JÄLJELLÄ.

Puistoon rajoittuvalla tontilla, palvelujen läheisyydessä

Asunto Oy Helsingin Tankomäen Huippu on osa Helsinki-kerrostalo kehityshanketta.

Yhtiö rakentuu uudelle, kaupunkimaiselle ja luonnonläheiselle Tankovainion asuinalueelle, Mellunkylän kaupunginosaan, rajautuen lännessä Vartioharjun ja idässä Fallbackan asuinalueeseen. Alueen rakennusten sijoittelussa on otettu huomioon kulttuurihistorialliset ja maisemalliset lähtökohdat.

Asuntoyhtiö rakentuu yhdestä nelikerroksisesta kerrostalosta ja kahdesta 2 tasoisesta paritalosta. Yhteensä yhtiössä on 35 huoneistoa, aina kompaktista 31m2 yksiöstä 77m2 perheasuntoon. Paritaloissa on erillistalojen tunnelmaa.

Yhtiön sisäpihalle muodostuu suojaisa lasten leikkialue, jossa myös vanhemmat tulevat viihtymään. Tontti rajautuu yhtiön takana olevaan puistoalueeseen.

Kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhtiön yhteiset tilat, josta löytyy mm. yhteisöllinen pesula kerhotilojen läheisyydessä sekä taloyhtiön saunaosasto suojaisalla vilvoitteluterassilla.

Autopaikoitus sijaitsee autokatoksessa sisäänajoväylän varrella, sekä pihan puolella avopaikoilla. Paikkoja on yhteensä 26 kpl, joista yksi osoitetaan vieraspaikaksi ja yksi LE-paikaksi. Autopaikat myydään osakkeina.

Tämän päivän koteja uudelle Tankovainion asuinalueelle

  • Uusi viihtyisä asuinympäristö
  • Hyvin suunnitellut tilaratkaisut
  • Palvelujen läheisyys
  • Luonnon läheisyys

Rakentaja / Myynti

VRP Etelä-Suomi Oy
Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki
sari.vuohtoniemi@vrp.fi
p. 045-1248350

Välittäjä / Myynti

Kiinteistömaailma Herttoniemi, Asuntoherttua Oy LKV
Linnanrakentajantie 4 B, 00810 Helsinki
p. 044-7667700

herttoniemi@kiinteistomaailma.fi


Kaikki huoneistot myyty.

Kolme autokatospaikkaa myynnissä.

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).