MUUTTOVALMIS

ASUNTO OY HELSINGIN ALPPIPIHA

Kyytimiehenkatu 1, 00770 Helsinki

Viihtyisää asumista Alppikylässä

Asunto Oy Helsingin Alppipiha on uusi, värikäs, 56 asunnon käsittävä yhtiö Helsingin Alppikylän alueella. Yhtiö sijaitsee Helsingin kaupungin vuokratontilla. Alppikylä on aivan uudentyylinen pientaloalue, jonka suunnittelussa on huomioitu kaupunkirakenteen tiiviys ja halu luoda urbaani yleisilme. Alueelle on ominaista keskieurooppalainen ilme, värikkäine julkisivuineen.

Asunto Oy Helsingin Alppipihan suojaisa sisäpiha tarjoaa perheen pienimmille turvallisen leikkipaikan, sekä iäkkäämmille rauhallisen oleskelualueen. Kohteessa vielä vapaana kaksioita sekä parvekkeellisia kolmioita.

Virkistysalueiden ja puistojen läheisyys antaa vihreyttä ja luonnon läheisyyttä. Esimerkiksi Asunto Oy Helsingin Alppipihaa vastapäätä, Tattariharjuntien toisella puolella, kohoaa valaistu Alppikylänhuippu. Nykypäivän ihmisten arvostamat palvelujen läheisyydet täyttyvät tämän yhtiön osalta hienosti, mm. ruokakauppa, terveyspalvelut ja koulut ovat kävelymatkan päässä kotoa. Alueelle on juuri valmistunut uusi päiväkoti. Lähes vieressä sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee joustavasti kohti Helsingin keskustaa. Kehä I ja Kehä III ovat helposti saavutettavissa omalla autolla kulkeville. Kehä III kautta pääsee myös sujuvasti Lahden moottoritielle.

Tämän päivän koteja Alppikylään

  • Keskieurooppalainen ilme värikkäine julkisivuineen
  • Suojaisa sisäpiha
  • Hyvät liikenneyhteydet
  • Lähellä palveluja

Rakentaja

VRP Etelä-Suomi Oy
Aku Korhosen tie 8, 00440 Helsinki
Kysy asuntojen varaustilanne asuntomyynnistämme;
myynti.etela-suomi@vrp.fi


Katso video Alppikylästä


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).