Kiitos osallistumisesta asuntokohteen arvontaan!

Yhteenveto tiedoistasi on lähetetty antamaasi sähköpostiin (tarkista myös roskapostikansio).

 

Osallistumisaika päättyy 16.8.2020 klo 20:00. Tämän jälkeen
arvontaan ei ole mahdollista osallistua.

Asunnot arvotaan kaikkien hakuajan päättymiseen mennessä saapuneiden hakemusten kesken VRP Etelä-Suomi Oy:n toimistolla sähköisellä arvontajärjestelmällä. Jokaiselle asunnolle arvotaan ensisijainen varaaja, sekä varasijalle tulevat hakijat. VRP Etelä-Suomi Oy ei julkaise voittajien nimiä julkisesti.

Arvonnan jälkeen
Arvonnassa ensimmäiselle sijalle tulleisiin hakijoihin ollaan yhteydessä puhelimitse heti, kun se on mahdollista. Ensimmäisellä sijalla olevalle varaajalle tarjotaan mahdollisuutta allekirjoittaa huoneistosta ennakkomarkkinoinnin aikainen varaussopimus. Varaussopimuksen vakuudeksi asiakas maksaa 2000€ varaussopimusmaksun. Lopullinen kauppakirja tullaan allekirjoittamaan varaussopimuksen tehneen asiakkaan kanssa välittömästi, kun kohteen myyntivalmius on saavutettu.

Mikäli varaaja peruu varaussopimuksen ennen myyntivalmiuden saavuttamista, palautetaan asiakkaan maksama summa asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Tästä syystä hakijan/hakijakunnan on syytä selvittää asunnon kauppahinnan rahoitukseen liittyvät asiat etukäteen.

Mikäli varaaja ei tee varaussopimusta säädetyssä ajassa, siirtyy ostomahdollisuus seuraavalla sijalla olevalle varaajalle samoin ehdoin. Arvonnassa saatua osto-oikeutta ei ole mahdollista luovuttaa toiselle osapuolelle tai vaihtaa toiseen asuntoon. Mikäli johonkin asuntoon ei kohdistu kiinnostusta arvontamenettelyllä, se tullaan markkinoimaan ja myymään normaalilla myyntimenettelyllä.