Haemme Pirkanmaalle vuorotteluvapaan sijaiseksi rakennustyömaalle ajalle 11.6.2018 – 10.9.2018

RAKENNUSMIESTÄ tai muuta rakennusalan ammattityöntekijää

Toivomme sinulta aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä laadukasta työn tekemistä. Osaat toimia hyvin tiimissä ja kiireenkin keskellä saat asiat positiivisesti sujumaan yhdessä muiden kanssa työyhteisössä.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana TAI yhden päivän työttömänä ennen sijaisuuden alkua oleva alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi TAI yhden päivän työttömänä ennen sijaisuuden alkua oleva alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Olemme pidetty työnantaja ja meillä on tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Syksyllä 2017 tehdyn henkilöstö-/työhyvinvointikyselyn mukaan työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä VRP:llä.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että myös asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille.

Ota yhteyttä

Lisätietoja tehtävästä antaa Risto Reinikka, risto.reinikka@vrp.fi / puh. 040-3100322.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen risto.reinikka@vrp.fi