Kesätöihin VRP:lle

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto.

Itsenäisten alueyhtiöidemme kautta toimimme alueellisesti Keski-Suomessa, Tampereen seudulla sekä Etelä-Suomessa. Työllistämme noin 130 rakennusalan ammattilaista.

Kesätyöhakemukset 30.4.2018 mennessä

Vastaanotamme kesätyöhakemuksia huhtikuun loppuun saakka, teemme päätökset kesätyörekrytoinneista viimeistään toukokuun alussa. Laitathan hakemuksesi meille sähköpostitse, mukaan liitteenä CV ja hakemus. Sähköpostin aihe kenttään toivomme sinun laittavan tehtävännimikkeen mistä olet kiinnostunut.

Jyväskylän seudun hakemukset: rekrytointi.keski-suomi@vrp.fi
Pirkanmaan alueen hakemukset: rekrytointi.lansi-suomi@vrp.fi
Pääkaupunkiseudun hakemukset: rekrytointi.etela-suomi@vrp.fi

Tule osaksi mukavaa ja aikaansaavaa työyhteisöä

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Olemme pidetty työnantaja ja meillä on tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Syksyllä 2017 tehdyn henkilöstö-/työhyvinvointikyselyn mukaan työntekijämme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä VRP:llä.

Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että myös asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille.

Kesätyöhakemukset pyydämme toimittamaan sähköpostilla 30.4.2018 mennessä:

  • Jyväskylän seudun hakemukset:
    rekrytointi.keski-suomi@vrp.fi
  • Pirkanmaan alueen hakemukset:
    rekrytointi.lansi-suomi@vrp.fi
  • Pääkaupunkiseudun hakemukset
    rekrytointi.etela-suomi@vrp.fi