Talousassistentti / taloushallinnon osaaja Jyväskylään

Etsimme nyt yhtiöön kirjanpitotaitoista talousassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylän Vaajakoskelle.

Työsuhde on kokoaikainen ja se tullaan solmimaan suoraan VRP Rakennuspalvelut Oy:n kanssa. VRP Rakennuspalvelut Oy tarjoaa VRP:n konserniyhtiöille muun muassa talous- ja hallintopalveluita.

Tehtäviisi kuuluvat asuntoyhtiöiden kirjanpidosta huolehtiminen ja hallinnointi sekä taloushallinnon erilaiset tehtävät, kuten konsernin sisäiseen laskutukseen liittyvät tehtävät ja avustaminen tarpeen mukaan osto- ja myyntireskontrassa.

Toivomme sinulta

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi. Arvostamme aikaisempaa osaamista vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Eduksesi katsotaan erityisesti aikaisempi kokemus rakennusalan taloushallinnon tehtävistä.

Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, itseohjautuva ja ongelmanratkaisukykyinen. Tulet osaksi pientä taloushallinnon tiimiä, joten toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan, mukavat työkaverit sekä hyvät henkilökuntaedut. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässäsi sopimuksen mukaan kevään aikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen,
puh. 0400 270 860, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

VRP toteuttaa rekrytoinnin yhdessä Eilakaislan kanssa, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.3.2018 mennessä Eilakaislan Kaislanet-palvelun kautta www.eilakaisla.fi

VRP on taloudellisesti vakaa ja osaava sekä luotettava suomalainen rakennusliike, jonka erityisosaamista ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.vrp.fi

VRP on rakentanut hyvää ympäristöä vuodesta 1985 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin Vaajakoskelle Keski-Suomeen. Toiminta laajeni vuonna 2009 Pirkanmaan alueelle ja vuonna 2016 pääkaupunkiseudulle.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

VRP toteuttaa rekrytoinnin yhdessä Eilakaislan kanssa, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.3.2018 mennessä Kaislanet-palvelun kautta www.eilakaisla.fi.