Asuntokohteemme kaava Jyväskylän Väinölässä on vahvistunut ja alueelle rakentuu 20 000 kerrosneliömetriä laadukasta kerrostalo- ja rivitalotuotantoa. Haemme kohteeseen

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaat VRP Rakennuspalvelut konsernin prosessien ja toimintamallien mukaisesta:

• työmaan tavoitteiden ja suunnitelman mukaisesta toteutuksesta
• rakennustyön ja henkilöstön johtamisesta
• työturvallisuudesta ja työsuojelusta työmaalla sekä toimit esimerkkinä työturvallisuuteen liittyvissä asioissa

Sovit hyvin tehtäviin, jos Sinulla on vahva työkokemus monipuolisista vastaavan työnjohtajan tehtävistä asunto- tai urakkakohteista, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, itsenäinen ja aktiivinen sekä suunnitelmallinen työskentelyote, hyvät esimies- ja yhteistyötaidot ja joustava asenne työhön. Tehtäviin soveltuvan koulutuksen lisäksi arvostamme rakennusalan osaamista ja näyttöjä vastaavista tehtävistä sekä laatutietoisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Opit itse uutta ja jaat omaa osaamistasi toimistossa ja työmailla.  Olemme pidetty työnantaja ja meillä on tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Kesällä 2016 tehdyt toimihenkilökyselyn mukaan työnjohtajamme ja työmaamestarimme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä. Työn monipuolisuus, tekemisen vapaus, päätöksenteon nopeus, rento ja hyvä ilmapiiri sekä mahdollisuudet kehittyä nousivat vahvasti esille. Olemme osaava, luotettava ja vastuullinen kumppani, joten ei ihme, että myös asiakassuhteemme ovat kestäviä ja pitkiä. Taloutemme ja järjestelmämme ovat kunnossa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille.

Jos haet tehtävää kauempaa kuin Keski-Suomesta, olemme valmiit avustamaan sinua asettumisessa Jyväskylän seudulle.

VRP Rakennuspalvelut Oy on vakaa suomalainen rakennusliike. Erityisosaamistamme ovat vaativa korjausrakentaminen, teollisuus- ja liiketilarakentaminen, KVR-urakointi ja oma asuntotuotanto.

Itsenäisten alueyhtiöidemme kautta toimimme alueellisesti Keski-Suomessa, Tampereen seudulla sekä Etelä-Suomessa. Työllistämme noin 130 rakennusalan ammattilaista.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävistä ja VRP:stä voit kysyä VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Ville Marjakoski 040 3100 337.

Ota meihin yhteyttä tai lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2017 mennessä osoitteeseen ville.marjakoski(at)vrp.fi.