Haemme VRP:lle Pirkanmaan alueella alkaville työmaille Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaat VRP:llä oman tehtäväsi mukaisesta laadukkaasta ja kannattavasta rakentamisen toteutuksesta. Sovit hyvin tehtäviin, mikäli olet tuloshakuinen ja sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva alan koulutus, näyttöjä aiemmista tehtävistä/työmaista sekä omaat asiakaspalveluhenkisen ja työturvallisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Pidät langat käsissäsi kiireenkin keskellä sekä pystyt kustannustehokkaasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin. Lisäksi tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.
VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä opit itse uutta ja saat jakaa omaa osaamistasi niin työmailla kuin toimistolla. Olemme pidetty työnantaja ja meillä on tutkitusti hyvinvoiva työyhteisö. Kesällä 2016 tehdyn toimihenkilökyselyn mukaan työnjohtajamme ovat erittäin tyytyväisiä työhönsä. Työn monipuolisuus, tekemisen vapaus, päätöksenteon nopeus, rento ilmapiiri, vähäinen byrokratia ja mahdollisuudet kehittyä nousivat vahvasti esille. Lue lisää ja hae meille!

Työnjohtajia ja vastaavia, tuotantoinsinööri ja hankintainsinööri Etelä-Suomeen

Etsimme VRP Etelä-Suomi Oy:n alkaville työmaille asuntotuotantoon ja urakkakohteisiin vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia, tuotantoinsinööriä ja hankintainsinööriä.

Vastaat VRP:llä oman tehtäväsi mukaisesta laadukkaasta ja kannattavasta rakentamisen toteutuksesta ja sovit hyvin tehtäviin, mikäli olet tuloshakuinen ja sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöjä aiemmista tehtävistäsi/työmaista sekä omaat asiakaspalveluhenkisen ja työturvallisen tekemisen asenteen.  Olet oma-aloitteinen, aktiivinen sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Pidät langat käsissä kiireenkin keskellä sekä pystyt kustannustehokkaasti suunnittelemaan tekemistäsi eteenpäin, lisäksi tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa. Lue lisää ja hae.

Haemme tuotanto/hankintainsinööriä Tampereelle

Vastaat hankintatoimesta yhdessä työpäällikkömme kanssa. Tehtävä sisältää hankintatoimen ennakkotarjouskyselyistä lopullisten sopimusten laadintaan. Huolehdit hankinnan osalta yhteistyökumppaniverkostostamme sekä etsit myös innokkaasti uusia hankintakumppaneita meille oma-aloitteisesti. Osaat nähdä mahdollisuuksia ympärilläsi ja tunnet Pirkanmaan alueen rakennusmarkkinaa sekä ymmärrät hankintatoimintaa. Tarpeen mukaan toimenkuvaasi voidaan laajentaa myös muihin tuotantoa tukeviin tehtäviin osaamisesi mukaan. Tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Lue lisää työpaikasta.

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Pirkanmaalle

Vastaava työnjohtaja Pirkanmaan alueelle

Vastaat työmaastasi toteuttaen hyvää ja laadukasta rakentamista sekä työnjohtoa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulle tärkeitä asioita ovat työturvallisuus, kannattavuus, laatu ja asiakaspalveluhenkisyys. Tartut tekemiseen ja olet itsenäinen sekä oma-aloitteinen.

Työmaan toteutuksessa olet tarkka niin aikataulun, budjetin kuin hyvän työnjohtoasenteenkin suhteen, suunnittelet asioita hyvissä ajoin etukäteen. Tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstömme kuin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille.

Lue lisää työpaikkaosiostamme.

VRP lahjoitti joulumuistamiset Hyvä Joulumieli -keräykseen

Olemme lahjoittaneet joulumuistamisiin tänä vuonna varaamamme rahat Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin Hyvä Joulumieli -keräykseen, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden joulunviettoa.

MLL:n ja SPR:n yhteinen Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään tänä vuonna 2016 jo 20. kerran. Keräys tuo ruokaa kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden joulupöytiin.

Vaativan korjausrakentamisen vastaavaksi työnjohtajaksi Keski-Suomeen

Etsimme VRP Keski-Suomi Oy:n työmaille vaativan korjausrakentamisen vastaavaa työnjohtajaa.

Vastaat työmaasta toteuttaen hyvää ja laadukasta rakentamista ja työnjohtoa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulle tärkeitä asioita ovat työturvallisuus, laatu ja asiakaspalveluhenkisyys. Tartut tekemiseen ja olet oma-aloitteinen. Työmaan toteutuksessa olet tarkka niin aikataulun, budjetin kuin hyvän työnjohtoasenteenkin suhteen.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Opit itse uutta ja jaat omaa osaamistasi toimistossa ja työmailla.

Lue lisää rekryosiostamme!

Haemme hankekehityspäällikköä / projektipäällikköä Keski-Suomeen

Etsimme VRP:lle Jyväskylään asuntotuotannon hankekehityspäällikköä / projektipäällikköä vastaamaan asuntotuotantomme hankkeista kokonaisvaltaisesti, suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Osaat nähdä mahdollisuuksia ympärilläsi ja tunnet Keski-Suomen alueen asuntomarkkinoiden kehityksen ja suunnan. Hyvällä suunnitteluohjauksella osaat varmistaa tuotteen kannattavuuden ja aikataulutuksen sekä viedä asiat maaliin saakka. Tiimipelaajana osaat toimia hyvässä yhteistyössä niin oman henkilöstön kuin yhteistyökumppaneiden kanssa.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin hyvässä työporukassa. Meillä on mahdollisuus oppia uutta, laajentaa osaamistaan sekä jakaa omaa osaamistaan muille.

Lue lisää työpaikkailmoituksestamme.

VRP:n toimintajärjestelmälle on myönnetty RALA-sertifikaatti

VRP Rakennuspalveluiden toimintajärjestelmälle on myönnetty RALA-sertifikaatti. RALA-sertifikaatin myöntänyt Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan laadunedistämiseen keskittynyt yhdistys.

Uudessa sertifioidussa toimintajärjestelmässä ovat määriteltyinä VRP:n liiketoiminnan tukijalat; uudis- ja korjausrakentaminen sekä oma asuntotuotanto ja siihen kiinteästi liittyvä suunnittelun ohjaus.

VRP päätti sertifioida toimintajärjestelmänsä keväällä. Päätöksellä haettiin tukea päivittäisille prosesseille tukemaan kannattavaa kasvua. Yrityskohtaista sertifikaattia haettiin ensimmäisenä VRP:n Keski-Suomen alueyhtiölle.

Toteutuksesta vastasivat projektipäällikkö Timo Tuunanen sekä asiantuntija Jussi Rissanen. Auditoitavina työmaina olivat Runkotien kerrostalo- sekä Puistokadun hoivakoti -työmaat.

Projekti toteutettiin suunnitellusti aikataulussa sekä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Osallistuminen oli kiitettävän aktiivista koko henkilöstön osalta VRP:n toiminta-alueilla. Kiitos myönnetystä sertifikaatista kuuluu koko konsernin henkilökunnalle.

Nokian Virranvartija ennakkomarkkinointiin

Asunto Oy Nokian Virranvartija on yksi neljästä Viholan uudelle asemakaava-alueelle rakennettavasta asuinkerrostalosta. Kortteli täydentää Viholan aikaisemmin 2010-luvulla rakennettua kerrostalokantaa uusilla nykyaikaisilla asunnoilla. Kohteen suunnittelussa onkin huomioitu nykypäivän asumisen tarpeet monipuolisesti. Asunnoissa on laadukkaat pintamateriaalit ja asunnon kokoon suhteutetut hyvin varustellut keittiöt. Asunto pohjien tehokkuus takaa sen, ettei ostaja maksa hukkaneliöistä. Jokaisella asunnolla on lisäksi iso lasitettu parveke, joka tuo asuntoihin ympäri vuoden hyödynnettävää lisätilaa. Tutustu!

Asiakastyytyväisyyskysely: VRP luotettava ja vahva toimija

Innolink Research oy toteutti vuoden 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksemme. Asiakkaiden kokonaistyytyväisyys VRP:tä kohtaan on hyvä. Vastaajat kokivat VRP:n luotettavana ja vahvana toimijana. Asiakkaat suosittelevat VRP:tä mielellään kollegoilleen. Vastaajista 100% olikin jo suositellut tai voisi suositella yritystä muille.

Yhteistyö VRP:n kanssa koettiin pääosin mielekkääksi. Työmaahenkilöstön ammattitaitoa pidettiin hyvänä ja yhteyshenkilöiden saavutettavuutta arvostettiin. Työmaan toimintaan yleisesti oltiin tyytyväisiä, henkilökunnan palvelualttiutta ja työnjohdon organisointikykyä pidettiin mallikkaana.

Lue lisää asiakkaidemme antamasta palautteesta täältä.