MUUTTOVALMIS

Vain yksi asunto jäljellä!

ASUNTO OY PIRKKALAN METSÄMÄENHELMI

Metsämäenkaari 6, 33960 Pirkkala

Puistoon rajoittuvalla tontilla, ulkoilumaastojen vierellä

Pirkkalan Kurikkaan toteutetussa Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmessä luonto, ulkoilumaastot ja hyvät palvelut ovat lähellä. Kahdelta sivulta puistoon rajoittuvalle tontille toteutettiin yhteensä 23 hyvin varusteltua yksitasoista rivitaloasuntoa, joissa on hyvä asua.

Lähialueen ulkoilumaastot, lenkkipolut ja hiihtoladut ovat saavutettavissa suoraan omasta pihasta. Pirkkalan monipuoliset palvelut ruokakauppoineen, ravintoloineen, kouluineen ja päiväkoteineen ovat saavutettavissa myös julkisella liikenteellä. Vain noin kilometrin etäisyys Tampereen läntiselle kehätielle takaa hyvät kulkuyhteydet Tampereelle ja muihin ympäryskuntiin.

Asunto Oy Pirkkalan Metsämäenhelmen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota tilojen toimivuuteen ja asukkaiden viihtyvyyteen. Jokaisella asunnolla on lounaaseen avautuva oma pihaosuus, jonka terassi tuo asumiseen kesäaikana hyödynnettävää lisätilaa. Omat huoneistokohtaiset saunat, nykyaikaisesti varustellut keittiöt ja energiatehokkaat LED-valaisimet tuovat asuntoon toimivuutta, jota nykypäivän ihminen arvostaa.

Tämän päivän koteja Pirkkalan Kurikkaan

  • Hyvin suunnitellut tilaratkaisut
  • Ekologinen maalämpö
  • Aktiivisen ihmisen unelma
  • Luonnon ja liikuntapaikkojen lähellä

Rakentaja

VRP Länsi-Suomi Oy
Hämeenkatu 18 A, 33200 Tampere
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Tomi Häikiö, p. 050 410 6705


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asuntojen sijoittelu tontilla

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).