RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN ÄIJÄLÄNSALMEN TIIRA

Visakoivunkuja 15 C, 40520 Jyväskylä

Rauhalliselle alueelle, hyvien liikenneyhteyksien varrelle nousee uusia viehättäviä koteja

Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira sijaitsee unelmapaikalla. Kävelyetäisyyden päästä löytyvät Samulinniemen venepaikat sekä asuntomessualueen ja Viherlandian palvelut. Keskustaan on matkaa muutama kilometri.

Tiirassa on 25 viehättävää asuntoa. Tarjolla on monipuolisia huoneistotyyppejä tehokkaasti suunnitelluista 21,5 neliön yksiöistä tilaviin 60 neliön kolmioihin. Huoneistojen avarat oleskelutilat syntyvät keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhtenäisestä kokonaisuudesta. Huoneistot rakennetaan laadukkailla pintamateriaaleilla ja rauhallisen skandinaavisen värimaailman mukaisesti. Isoimmissa asunnoissa on hyödynnettävää lisätilaa tuova lasitettu parveke. Useammasta asunnosta on valoisa näkymä kahteen ilmansuuntaan. Isoimmista huoneistoista löytyy myös oma sauna.

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy
Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Jussi Rissanen, p. 040 3100 318


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

VRP Visakoivunkuja_asemakaava

Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Tiira sijaitsee unelmapaikalla

  • Rauhallinen asuinympäristö Jyväskylän rantaraitin varrella
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja lähialueiden palveluiden pariin
  • Valoisiin asuntoihin kuuluu lasitetut parvekkeet

Valinnainen vuokratontti

As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).