VALMISTUNUT

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN ÄIJÄLÄNSALMEN KIURU

Visakoivunkuja 7, 40520 Jyväskylä

Vehreään järviympäristöön ja hyvien liikenneyhteyksien varrelle nousee uusia viehättäviä koteja

Visakoivunkujan viimeinen kerrostalovaihe alkaa. Jyväskylän Äijälänsalmen Kiurussa asut unelmapaikalla. Kävelyetäisyyden päästä löytyvät Samulinniemen venepaikat sekä asuntomessualueen ja Viherlandian palvelut. Keskustaan on matkaa muutama kilometri.

Kiuruun toteutetaan 25 ihastuttavaa asuntoa monenlaisiin käyttötarpeisiin. Monipuoliset huoneistotyypit tarjoavat vaihtoehtoja  järkevästi suunnitelluista 21,5 tehoneliön yksiöistä tilaviin 59,5 neliön kolmioihin. Huoneistojen avarat oleskelutilat syntyvät keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhtenäisestä kokonaisuudesta.

Huoneistot rakennetaan laadukkailla pintamateriaaleilla ja rauhallisen skandinaavisen värimaailman mukaisesti. Isoimmissa asunnoissa on hyödynnettävää lisätilaa tuova lasitettu parveke. Useammasta asunnosta on valoisa näkymä kahteen ilmansuuntaan. 45.5 m² kaksiosta ja 59.5 m² kolmista löytyy myös oma sauna. 33.5 m² yksiöön ja 41.0 m² kaksioon on asukaan halutessa asennettavissa kätevä kalustesauna.

Tutustu asuntoihin 3D-visualisoitujen 360 asteen sisustussuunnitelmakuvan avulla!

Tämän päivän koteja unelmapaikalla

  • Valoisiin asuntoihin kuuluu lasitetut parvekkeet
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja lähialueiden palveluiden pariin
  • Aktiivisen ihmisen unelma
  • Luonnon ja liikuntapaikkojen lähellä
  • Rauhallinen asuinympäristö Jyväskylän rantaraitin varrella

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy
Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Anssi Maaranen, p. 050 3538 312


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

  • Asunto A4

2 H+K+S 45,5 m2

Katso tästä asunnon 360°-tilaesittely

  • Asunto A2

3 H+KT+S 59,5 m2

Katso tästä asunnon 360°-tilaesittely


Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Valinnainen vuokratontti

As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Kiuru rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).