MYYNNISSÄ

ASUNTO OY JYVÄSKYLÄN ÄIJÄLÄNSALMEN KARA

Visakoivunkuja 11 B, 40520 Jyväsky

Vehreään järviympäristöön ja hyvien liikenneyhteyksien varrelle nousee uusia viehättäviä koteja

Jatkamme Visakoivunkujan alueen rakentamista. Jyväskylän Äijälänsalmen Karassa asut unelmapaikalla. Kävelyetäisyyden päästä löytyvät Samulinniemen venepaikat sekä asuntomessualueen ja Viherlandian palvelut. Keskustaan on matkaa muutama kilometri.

Karaan toteutetaan 25 ihastuttavaa asuntoa monenlaisiin käyttötarpeisiin. Monipuoliset huoneistotyypit tarjoavat vaihtoehtoja  järkevästi suunnitelluista 21,5 tehoneliön yksiöistä tilaviin 59,5 neliön kolmioihin. Huoneistojen avarat oleskelutilat syntyvät keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhtenäisestä kokonaisuudesta.

Huoneistot rakennetaan laadukkailla pintamateriaaleilla ja rauhallisen skandinaavisen värimaailman mukaisesti. Isoimmissa asunnoissa on hyödynnettävää lisätilaa tuova lasitettu parveke. Useammasta asunnosta on valoisa näkymä kahteen ilmansuuntaan. Isoimmista huoneistoista löytyy myös oma sauna.

Tutustu asuntoihin 3D-visualisoitujen 360 asteen sisustussuunnitelmakuvan avulla!

Tämän päivän koteja unelmapaikalla

  • Rauhallinen asuinympäristö Jyväskylän rantaraitin varrella
  • Toimivat tilaratkaisut ja laadukkaat pintamateriaalit
  • Hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja lähialueiden palveluiden pariin
  • Valoisiin asuntoihin kuuluu lasitetut parvekkeet
  • Aktiivisen ihmisen unelma
  • Luonnon ja liikuntapaikkojen lähellä

Valinnainen vuokratontti

As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, josta voit halutessasi maksaa taloyhtiölle huoneistokohtaisen osuuden lunastushinnasta ja näin vapautua tontin vuokran maksuvelvollisuudesta. Jos taas et tahdo sijoittaa pääomaasi tonttiin, voit maksaa osuutesi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Huomaa, että tontin lunastusosuus ei sisälly asunnon velattomaan hintaan. Lunastusosuuden suuruus määräytyy lunastusajankohdan mukaan.

Rakentaja

VRP Keski-Suomi Oy
Tikkutehtaantie 2, 40800 Vaajakoski
Kysy päivän varaustilanne asuntomyynnistämme:
Jussi Rissanen, p. 040 3100 318


Katso asuntojen pohjapiirrokset:

Asemapiirros_Kara
Asemapiirros (klikkaa suuremmaksi)

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).